Voorbeelden van onze klussen

Verwijderen vloerbedekking

Een notariskantoor wilde graag een nieuwe vloerbedekking. Wij kregen de opdracht om eerst alle meubels te verplaatsen en daarna de oude vloerbedekking te verwijderen. Daarna konden de tapijtleggers meteen aan de slag. Het notariskanoor heeft veel kosten bespaard door ons in te schakelen. 

Schoonmaken bedrijfsterrein

Het terrein om een bedrijfsgebouw heen krijgt vaak te weinig aandacht en ziet er slordig uit. Er groeit veel onkruid of er ligt zwerfvuil. Bij een groothandel hebben wij het terrein vrij gemaakt van onkruid en zwerfvuil. Daarnaast hebben wij de buitenkant van het pand schoon gespoten en de ramen schoongemaakt. 

Verkoop klaar maken restaurant

De eigenaar van een horeca pand vroeg ons om het pand verkoop klaar te maken. De laatste huurder was failliet gegaan en had het restaurant  zomaar achtergelaten inclusief de borden/pannen met eten. Uiteindelijk hebben wij alles netjes klaar gemaakt voor de verkoop van het pand. 

Verwilderde tuin leegmaken

Een vrouw vroeg onze hulp om haar verwilderde tuin aan te pakken. Ze wilde graag een tuin die helemaal leeg was zodat de hovenier een mooie nieuwe tuin kon aanleggen. We hebben alle planten en struiken verwijderd, daarna hebben we de wortels en het onkruid uit de grond gehaald.